Η λάμψη εδώ δεν σβήνει


Μια αγκαλιά διώχνει τον φόβο, τον θυμό, την απογοήτευση,την κούραση.Γεμίζει την ψυχή και το σώμα.Διώχνει το αρνητικό και στη θέση του βάζει ελπίδα και κατανόηση!Η δύναμη της αγκαλιάς είναι αστείρευτη!

Μα η αγκαλιά σου σπουδαία,πολύτιμη και μοναδική.Γιατί εσύ δεν τυλίγεις μόνο τα χέρια σου γύρω απο το σώμα μου.Αλλά κρατάς την ψυχή μου.Τις περισσότερες φορές η αγκαλιά μας διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, τα οποία όμως είναι ικανά να διώξουν κάθε ίχνος αρνητικού συναισθήματος.Δείχνει με τον πιο πηγαίο τρόπο αυτά που συνειδητά ή ασυνείδητα θέλουμε να εκφράσουμε.Μέσα της είναι κρυμμένα τα πιο όμορφα λόγια,όπως“Είμαι εδώ”,”όλα θα πάνε καλά”.Επίσης μέσω αυτής,μπορούμε να πούμε όλα όσα είναι ανέφικτα,ανείπωτα,να φωνάξουμε όλα αυτά που κρύβουμε μέσα μας χωρίς να αρθρώσουμε ούτε μια λέξη.

Η αγκαλιά έχει την δύναμη να πει:

συγγνώμη

μου λείπεις

σ’αγαπώ.

Μοναδικά συναισθήματα ρέουν όταν με αγκαλιάζεις,σαν πυροτέχνημα η αγκαλιά σου.Ανάβεις την σπίθα σου και κάνεις την ψυχή μου να λάμπει.Κάποιοι θα πουν ότι οι αγκαλιές που “κουμπώνουν”τέλεια είναι επικίνδυνες,γιατί όταν “ξεκουμπώνουν”πονάει.Ναι,πονάει!Ό,τι αξίζει άλλωστε πονάει.Αλλά οι αληθινές αγκαλιές δεν “ξεκουμπώνουν”ποτέ.Για εμάς θα ισχύει το ίδιο άραγε;

Εσένα οι λέξεις σου θα γίνουν βεγγαλικά,θα σκάσουν τα λόγια σου στον αέρα,θα αρνηθείς όσα όμορφα λόγια μου χάρισες,εκείνο το βράδυ;Μα τι λέω τα συναισθήματα σου δεν θα αφήσουν πίσω τους καπνό,χρώματα μες στον ουρανό και θα χαθούν. Γιατί πιστεύω σε εμάς. Η δικιά μας αγκαλιά δεν είναι μόνο λόγια και στιγμές φωτοβολίδες!


Like it? Share with your friends!

2
2 points

Comments 0

Η λάμψη εδώ δεν σβήνει

log in

Become a part of our community!

Captcha!

reset password

Back to
log in
Επέλεξε Τύπο
Personality quiz
Μια σειρά ερωτοαπαντήσεων της προσωπικότητας
Trivia quiz
Πιάστους αδιάβαστους μέσα από μία σειρά ερωτοαπαντήσεων
Ψηφοφορία
Δημιούργησε τα πιο hot polls και πάρε τις σωστές αποφάσεις
Ιστορία
Οι σκέψεις σου μέσα από τα δικά σου άρθρα
Λίστα
Τα Κλασικά Internet Listicles
Meme
Ανέβασε τις δικές σου εικόνες και φτιάξε προσαρμοσμένα memes
Βίντεο
Youtube, Vimeo ή Vine Embeds
Εικόνα
Φώτο ή GIF